Websites en Koffie

koffie3dAh…..websites en koffie, maar daarover straks meer.

Vandaag de dag kun je eigenlijk niet meer zonder website (tenminste, dat vinden wij). “Gouwegidsen” doen we niet meer omdat bomen (de grondstof) nu eenmaal in het bos horen en niet (ongebruikt) in de prullenmand dienen te belanden. Ayway en vooral ook daarom, moet het tegenwoordig digitaal zijn, PUNT.

Dagelijks wordt er in diverse media, zoals krant, radio en tv, een verwijzing gemaakt naar het Internet. Het Internet is dan ook dé plek om je eigen ding aan een groot publiek te tonen. Omdat wij een relatief lief en klein bureautje zijn (of is het nou buurootje ?) en volgens een “no-nonsens-concept” werken, kunnen wij er dus ook voor zorgen dat je eerste stap op de digitale snelweg (ook niet geheel onbelangrijk), een betaalbare is.

No-nonsense ? dat leggen we nog even uit.

We houden van snel, snel is goed, vooral op de digitale SNELweg. Je ding (lees website) tonen aan het grote publiek moet met een paar muisklikken te doen zijn. We zijn niet van de franjes en frutsels…..franjes en frutsels maken traag en een nerveuze muisklikker (aren’t we all) is dan al lang weer verdwenen.

Dit betekent overigens niet dat deze werkwijze afbreuk doet aan ons product…. in tegendeel, wij denken namelijk dat we in staat zijn om een origineel, snel en duidelijk product uit onze mouw te schudden. Als dit alles je aanspreekt, dan ben je bij ons aan het juiste (Internet) adres.

Comments are closed.