Webdingen

sharky2Oftewel, we maken dingen voor het web. Op de eerste plaats, websites, websites en nog eens websites, maar ook een bedrijfslogo bijvoorbeeld. Bijna elk bedrijf heeft er wel een en vooral op het internet komen ze goed van pas. Verder is het prettig als ze een negen voor originaliteit krijgen. Verder maken we ook banners, je weet wel….. van die langwerpige (of juist korte) reclamedingen.

Een facebookpagina behoort ook tot de mogelijkheden. Al eens geprobeerd om een bedrijfs-facebook-pagina op te zetten? daar vervolgens ook hoofdpijn van gekregen?. Laat ons dat nou gewoon doen, zetten wij een bak koffie en kun jij een aspirientje nemen.

Je wilt natuurlijk ook gevonden worden met je website en daarom houden we ons ook intensief bezig met SEO, in duur jargon “Search Engine Optimalisation”. Bij ons heet het gewoon “goedgevondenworden” en daar gaat best wat tijd in zitten. Eindigen in de top 10 bij Google is ons doel en heel goed haalbaar. Omdat SEO best belangrijk is, hierover straks meer.

Comments are closed.